Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Kraftsam

150

Kvaliciferade leads

4x

ROI efter 4 månader

35%

Ökad aktivitet

Hur såg ert arbetssätt ut innan Goava?

Olle kommer direkt från skolbänken och rakt in i hetluften. Det var svårt för honom att veta vem man skulle ringa och vad man skulle säga. Jag jobbade mer med ”oldschool” sale, ringde på företag som jag hittade när jag tog mig mellan olika möten.

Som ny säljare är det ett svårt arbetssätt att anamma. Olle hade därför svårt att hitta nya företag innan vi tog in Goava.

Nu får han chansen att ringa mer samtal, samt har en relevant insikt att använda tack vare Goavas nyhetsflöde. Dessutom ger Goava en hel del annan information vi behöver, fördelen är att all information är samlad i samma plattform.

Hur arbetar ni i Goava?

Jag använder funktionen ”vad säger de på sin hemsida” mycket. Sedan segmenterar vi även med hjälp av Goava. Utanför det har jag gjort en väldigt stor lista med företag som har huvudkontor i Stockholm.

Vad är största skillnaden sedan du började använda Goava?

Den största skillnaden är att jag har ökat min effektivitet och lyckas boka fler möten än tidigare.

Vad är din generella uppfattning om Goava?

Goava är väldigt användarvänligt, vi fastnade för gränssnittet, framförallt nyhetsflödet. Det är väldigt enkelt att gå igenom sin mail på morgonen och läsa på om vad som hänt med mina följda företag. Det ger mig en bra reason to call när jag väl sätter igång med mitt ringande.

  Goava är väldigt användarvänligt. Vi fastnade för gränssnittet, framförallt nyhetsflödet. Det är väldigt enkelt att gå igenom sin mail på morgonen och läsa på om vad som hänt med mina följda företag. Det ger mig en bra reason to call när jag väl sätter igång med mitt ringande.  

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.