Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Lanseringsevent

av vår nya plattform Goava Discover

Vi är riktigt glada att äntligen få bjuda in er till vårt lanseringsevent av vår nya plattform Goava Discover den 11 februari

Sedan lanseringen av Goava 2017 har vår vision varit att er nästa affärsmöjlighet ska vara ett knapptryck bort. Med nya Goava Discover tar vi ett stort kliv i den riktningen, då vi tar våra datadrivna rekommendationer till en ny nivå och ger er det mest personliga prospekteringsverktyget på marknaden.

Under 45min kommer våra kollegor Jonas Ehne, CEO & Founder, Anton Weihard, Head of Customer Success & Product Manager, och Amelie Sörenby, Head of New Business, berätta mer om varför vi lanserar Goava Discover, guida er genom den nya plattformen och ge tips på hur ni effektiviserar er prospektering.

Vi kommer att gå igenom:

  • Vägen till Goava Discover
  • Live-demo av den nya plattformen
  • Våra bästa tips kring hur ni kan effektivisera prospekteringen
  • Djupdykning i några av de nya funktionerna

Datum: Torsdag 11 februari
Tid: kl. 11:00

Anmäl dig nedan:

Amelie Sörenby

Amelie Sörenby

Head of New Business

www.goava.com

Jag kommer att dela med mig av mina bästa tips kring hur ni som säljare kan effektivisera prospekteringen i den nya plattformen!

Anton Weihard

Anton Weihard

Head of Customer Success & Product Manager

www.goava.com

Vi har jobbat med Goava Discover under en längre period och jag ser verkligen framemot att visa er den nya plattformen live!

Goavas CEO och founder Jonas Ehne

Jonas Ehne

CEO & Founder

www.goava.com

Mycket har sannerligen hänt sedan lanseringen av Goava 2017... Jag kommer att berätta mer om varför vi valt att skapa en ny plattform.

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.