Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Så maximerar du som B2B-säljare ert CRM med Goava
- 2 nyheter som förenklar ditt arbetssätt

24 februari 2021
Tillbaka till bloggöversikten

Användningen av CRM är något som många B2B-organisationer har utmaningar med. Vi listar två nyheter i vår plattform Goava Discover som hjälper dig att maximera ert CRM och förenklar ditt arbetssätt.

Det sägs att CRM är hjärtat i en säljorganisation, det står till grund för att B2B-organisationer ska kunna jobba strategiskt med en bra överblick över kunder och prospekt. Trots detta hör vi ofta att själva användningen av CRM är något som många B2B-organisationer har utmaningar med.

Det är svårt att få till ett bra arbetssätt, man springer på varandras prospekt och det krävs en rad olika verktyg som komplement till själva CRM:et. Precis som andra B2B-organisationer har vi också stött på dessa utmaningar. Därför var det viktigt för oss att ta fram ett arbetssätt i vår nya plattform Goava Discover som underlättar just det. Vi kommer titta närmare på två nyheter i plattformen som hjälper er att maximera ert CRM i detta inlägg. Häng med!

Två nyheter som förenklar ditt arbetssätt:

1. All information samlat på ett och samma ställe

Nu kan du exempelvis uppdatera ett företag med ett enkelt knapptryck inne i ert CRM och så får du in Goava-data på studs! På så vis behöver du aldrig vara rädd för att er data är felaktig.

På flertalet av våra integrationer får ni även lätt tillgång till Goavas dashboard med all vår information inne i ert CRM så att ni spar tid i er research och aldrig behöver lämna plattformen. Smidigt va?

Goava Upsales gränssnitt

Exempel på Goavas dashboard i Upsales

2. CRM-spegling: möjliggör än mer personliga rekommendationer (från start!)

De nya CRM-integrationerna är speglade efter era användare. Det vill säga att varje användare får sina företag från ert CRM till sina listor i Goava Discover, vilket gör rekommendationerna i plattformen mer personliga redan från start. Plattformen hjälper er även att prioritera rätt företag genom att ranka efter sannolikhet eller bästa matchning.

Dessutom speglar Goava vilket steg ett bolag är i och vad som händer i ditt CRM. I plattformen ser du även vart någonstans i säljprocessen ett företag befinner sig och dessutom vem som driver säljprocessen. Bra va?

Läs mer om:
Våra CRM-integrationer
Nya plattformen Goava Discover
Så kartlägger Goava er totala marknad

Är du nyfiken att veta mer om Goava Discover?

Boka in en personlig rundtur i plattformen så berättar vi mer kring hur plattformen kan hjälpa er att ta fram er totala marknad.

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.