Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Workbuster

25%

Fler möten

1900

Nya prospekts

Hur såg ert arbetssätt ut innan Goava?

Vi letade bolag manuellt och prospekterade på diverse jobbsiter. På arbetsförmedling kunde vi se om företagen vi bearbetade hade något system överhuvudtaget.

Vi körde även en del på hissprospektering, sökte upp bolag vi hade talats om. Sedan köpte vi även listor från listleverantör och bearbetade i Pipedrive.

Vad upplever du är det bästa med en plattform som Goava?

Vi skapar filter och tar fram listor genom som fyller vår idealkundsprofil. Ofta bolag som rekryterar och expanderar. En funktion vi använder mycket är ”liknande bolag” samt så söker vi mycket på ”vad de säger på sin hemsida”. När vi sedan hittat rätt prospekt exporterar vi in dem i vårt CRM Pipedrive där vi adderar en aktivitet, sedan är de inne i loopen. Vi exporterar alltid företagen via Goava för att säkerställa att det alltid kommer in samma information i vårt CRM.

Vad är största skillnaden sedan du började använda Goava?

Den största skillnaden är att vi aldrig har slut på prospekts, det finns alltid något att bearbeta. Samt att det har minskat vår tid på research inför möten. Dessutom upplever vi att vår prospektering har blivit väldigt mycket effektivare.

Varför datadriven prospektering?

Vi vill lägga tid på rätt saker, eftersom företag som ni finns är det dumt att tacka nej till möjligheterna som kommer när man arbetar datadrivet.

  Workbuster tog in Goava för att bli mer effektiva i sin prospektera och bli mer proaktiva i att identifiera nära företag har behov av att effektivisera sin rekrytering.  

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.