Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Vi har upptäckt affärsmöjligheter åt ditt företag – vill du veta vilka?

24 april 2017
Tillbaka till bloggöversikten

Ur varje utmaning kommer möjligheter och ur möjligheter kommer Goava.

Att hjälpa och förstå våra kunders utmaningar inom marknad och försäljning är det vi på Goava tänker på 24/7.

Vi har utvecklat Goava för att lösa en av de mest grundläggande utmaningarna en säljare har: att veta vem man ska ringa, vad man ska prata om och när timingen är som bäst för att göra affär. Vår tjänst hjälper våra kunder att öka sin försäljning genom att upptäcka affärsmöjligheter hos kunder och prospekts.

För att förstå hur vi hjälper våra kunder kan du föreställa dig följande: varje gång Goava upptäcker att ett prospekt eller en kund är i behov av din tjänst/produkt, så springer vi över till dig och knackar diskret på din axel, räcker över en post it-lapp med namnet på företaget och varför du ska kontakta dem. Vad skulle du göra? Vi vågar påstå att det blir det första samtalet du ringer eller mailet du skickar. Pingismatchen avbryts, Facebook-fönstret stängs ner och kaffet spills ut över skrivbordet.

Det är så våra fantastiska kunder reagerar när Goava upptäcker en affärsmöjlighet och det plingar till i mobilen eller i mailen.

Ni kan reagera likadant, Goava har redan affärsmöjligheter åt ditt företag som ligger och väntar. Vill du veta vilka? Boka en demo.

Goava är en Big Data-motor som samlar in, analyserar och bevakar data om alla företag i Sverige. Vi hämtar data från från tiotusentals nyhetskällor, sociala medier, databaser och hemsidor. Resultatet blir att våra kunder får reda på allt de behöver veta om sina kunder och prospekts så att de kan maximera sin försäljning.

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.