Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Vi listar tre av våra favoritverktyg

10 oktober 2018
Tillbaka till bloggöversikten

Är du på jakt efter nya verktyg som underlättar, sparar tid och fyller mer än bara en funktion? I dagens inlägg listar vi tre verktyg som kan underlätta ditt arbete och dessutom erbjuder en rad grymma funktioner – det vill du inte missa!

GetAccept

Först ut har vi ett verktyg som underlättar för dig som skickar mycket offerter. Jobbar du med försäljning är du förmodligen fullt medveten om hur svårt det kan vara att få beslutsfattare att signera offerter, i de flesta fall öppnar de knappt dokumentet. Lösningen? Företaget GetAccept erbjuder ett verktyg där du lätt kan ladda upp och skicka sälj-dokument, du kan sedan spåra dokumenten och få insikter i realtid.

Du får en enkelt överblick över alla dina offerter, du kan dessutom se om personen har öppnat din offert, hur långtid den spenderat på varje sida och hur många gånger offerten blivit öppnad. För att inte tappa den potentiella kunden finns det även en chatt där ni kan chatta med varandra, smidigt va? Självklart signeras offerten direkt på datorn eller i mobilen!

En riktigt grym funktion? ”Valley Of Death”. Där hamnar alla offerter som inte öppnats på sju dagar, på så sätt får du en enklare överblick på vilka affärer du ska fokusera på och vilka som kanske är dags att lägga på hyllan.

Vår absoluta favoritfunktion? Videofunktionen! Istället för att bara skicka ut en offert så kan du spela in en personlig video till offerten som är det första personen möts av när de öppnar offerten.

Trello

Är du trött på oinspirerande och opersonliga listor? Låt oss presentera Trello! Förutom att listorna kan få vem som helst att framstå som kreativ erbjuder verktyget en massa smarta funktioner.

Alla är vi sugna på att vinka hejdå till kalkylark, statiska listor och mejlkonversationer med dina kollegor om diverse projekt. Trello ger dig en snabb och enkel överblick. Det bästa? Förutom faktumet att det faktiskt är helt gratis – du delar lätt listorna med dina kollegor.

Vi använder Trello i allt från produktutveckling till onboarding av nya kollegor, eller som vår Client Success Manager Anton säger – för att skapa reda i oredan helt enkelt.

Alla som varit på jakt efter ett CRM-system vet att det inte är helt enkelt att hitta rätt bland alla erbjudande. Skriker din marknadsavdelning dessutom efter ett Marketing Automation verktyg är det många val att ta och många puckar att ducka.

Då kanske du ska kika på Upsales! Deras verktyg erbjuder nämligen CRM och Marketing Automation i ett. Riktigt smart tycker vi, dessutom är det ett perfekt verktyg om du är ute efter att koppla samman ditt sälj- och marknadsföringsteam, istället för att teamen jobbar i två olika verktyg kan de ni arbete tillsammans.

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Vi visar gärna! Boka in en demo här.

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.