Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Säljchef? Öppna 2019 starkt

28 november 2018
Tillbaka till bloggöversikten

Vi vet att många säljchefer sliter hårt för att stänga året, vilket lätt kan leda till att början på nästa år blir trögstartat, i värsta fall kan det ta hela januari att komma igång. Är du säljchef? Öppna 2019 starkt med ett prospekteringsverktyg!

Tvillinganalys – titta på era befintliga kunder

Vårt första tips, tvillinganalys! Det kanske låter självklart men vi ser en väldigt stor effekt när det kommer till att hitta tvillingar till redan framgångsrika kunder. Dessutom finns det enkla metoder för att ta reda på tvillingarna, låt ett verktyg göra jobbet så dina säljare kan lägga tid på rätt saker.

Kunderna ni redan är nöjda med, vad kännetecknar dem? Är det SNI-kod, geografi eller kanske tillväxt? Goava erbjuder en funktion som heter ”liknande företag” som tar fram tvillingar på era befintliga kunder. Ett klick och dina säljare kan inleda januari med en full pipe!

Jobba ihop med ditt marknadsteam

Tillhör du säljchefen som inte samarbetar med ditt marknadsteam? Dags att ändra tankesätt! 2018 lider mot sitt slut och ditt marknadsteam har lyckats samla på sig en hel del leads. Perfekta prospekt att ha i pipen inför januari.

Vilka har besökt hemsidan? Läst blogginlägg? Klickat på annonser? Marknad har svaret. Det är upp till dig att visa dina säljare att de tjänar på att samarbeta med marknadsteamet. Sätt rutinen inför nya året och se till att utnyttja varandras insikter. Januari är ett perfekt tillfälle att börja bearbeta prospekten, dessutom är leadsen inte helt kalla!

Ringer ditt team kallt? Dags att tänka om!

Tips tre! Vi ser stor effekt på säljare som jobbar med insikter och triggers i sina samtal. Köp in prospekteringsverktyg som automatiskt tar fram insikter till dina säljare. Ni sparar tid, har alltid en ”reason to call” och dina säljare har ingen ursäkt att inte lyckas boka möten.

Ni får en lättöverskådlig bild över företagen ni väljer att följa, får företaget en ny vd? Anställer nya Säljare? Eller går in på en ny marknad? Låt Goava leverera insikterna direkt i säljarnas flöde, allt de behöver göra är att ringa samtalet. En ”reason to call” kan se ut som bilden nedan!

Intresserad av att öppna 2019 starkt? Boka in en demo här.

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.