Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Goava x Nemely

5 december 2018
Tillbaka till bloggöversikten

Denna veckan är det äntligen dags att avslöja ett riktigt roligt partnerskap! Vi har börjat samarbeta med CRM-konsulterna Nemely. En riktigt bra nyhet för er som sitter i Dynamics eller Salesforce. Häng med när Jonas Ehne och Tim Gentele pratar om fördelarna med partnerskapet!

Hur växte idén om samarbetet fram?

Jonas: Vi såg ett behov av att jobba med någon som har spetskompetens till att bygga integrationer till just Dynamics och Salesforce. Det är många kunder som efterfrågar möjligheten till CRM integration.

Tim: Vi utgår alltid från CRM-användarens perspektiv. I detta fall säljaren, hur kan deras vardag bli enklare, men samtidigt produktiv och effektiv? Vi gör det genom att integrera andra ekosystem, som Goava, med CRM. Vi ville ge säljare ett prospekteringsverktyg som inte innebar att det skulle vara tvungna att lära sig ytterligare ett system. Eftersom jag själv jobbar som säljare vet jag att vi säljare ofta ogillar att lägga tid på onödig admin.

Vad är fördelarna med samarbetet?

Jonas: Fördelen för våra och Nemelys kunder är att de nu kan få insikter direkt i sitt CRM i ett väldigt smidigt och användarvänligt gränssnitt. Dessutom är det väldigt smidigt att installera och komma igång!

Tim: Precis, nu slipper våra kunder gå till ett system, göra en sökning och därifrån skicka det till CRM. Istället kan de stanna i CRM och importera data direkt. Även om det är två system, kommer känslan att vara att du arbetar i ett.

En annan föredel är att man kan uppdatera CRM med nyheter och händelser. Säg att du är intresserad av vad som händer på visst företag, du vill veta vad som skrivs om dem i sociala medier. Då kan du, tackvare denna integration, få det direkt in på kundkortet i CRM. Detta gör att fler kan ha tillgång till samma information som annars kanske fastnar i någons maillåda istället för att komma in i CRM.

Vilka problem löser samarbetet?

Jonas: Det är inte alltid helt enkelt för säljchefer att få sina säljare att använda ett CRM ordentligt. Men med integrationen av Goava får säljarna information rätt in i CRM:et i form av kundkort, kontaktuppgifter, händelser mm. Detta ger en enkel övergång mellan säljarnas prospektering och säljarbete.

Tim: Det finns alltid en risk för dålig datakvalitet när man arbetar i flera parallella system, den risken minskar nu eftersom du nu snabbt kan uppdatera CRM med aktuella uppgifter. Det blir helt enkelt mindre manuellt arbete.

Vill du veta mer kan du kika här eller kontakta oss här.

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.