Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Kundberättelser

Få en bättre inblick kring hur andra företag jobbar med Goava

Academic work

Så spar Academic Work tid på prospektering och kan fokusera på rätt saker

Det Academic work drar mest nytta av är att de kan hitta företag som aldrig annonserar och som de tidigare hade väldigt svårt att hitta. Det finns företag som deras säljare hittar i Goava som de aldrig hade hittat annars.

Kraftsam

Kraftsam ökade sin ROI 4x efter bara fyra månader

Tidigare var svårt för Kraftsam att veta vem de skulle ringa och vad de skulle säga. De jobbade mer med ”oldschool” sale, ringde på företag som jag hittade när jag tog mig mellan olika möten. Därför hade de svårt att hitta nya företag innan de tog in Goava.

Jobtip

Så kunde Jobtip spara 50% av sin tid på prospekterig och arbeta mer effektivt med att hitta leads

Jobtip sparar omkring 50% tid på prospektering. Deras säljare arbetar mer målinriktat och är betydligt mer effektiva när det kommer till att hitta leads.

Refero

50% fler mötesbokingar och snabbare stängda affärer

Refero hade utmaningar med strukturen att hitta verksamheter som liknade deras egna kunder innan de började använda Goava. Nu har de blivit mer effektiva i att boka möten och stänger affärer allt snabbare.

webbess logo

Så sparar Webbess tid på att rikta deras fokus på företag de tror behöver dem

Då Webbess erbjuder hemsideabonnemang är det väldigt effektivt för dem att kunna söka efter ex. webbtekniker. De sparar även mycket tid på att kunna fokusera och rikta in deras sig på företag de tror behöver dem.

workbuster logo

1900 nya prospekt och 25% nya möten

Den största skillnaden för Workbuster är att de aldrig har slut på prospekts, det finns alltid något företag att bearbeta. De har minskat sin tid på research inför möten och blivit mer effektiva i sin prospektering.

mediakraft logo

Så ökade Mediakraft sin ROI 13x

Tidigare letade säljarna på Mediakraft efter nya prospekt genom annonser i tidningar, utställare på mässor, tv-reklam, utomhusreklam osv. Eftersom det var en manuell process tog det väldigt mycket tid att prospektera. Med Goava hittar de lättare nya företag och spar 50% av sin tid som de nu kan lägga på annat.

adgrowth logo

5x snabbare prospektering, ökade mötesbokningar och fler affärer

Adgrowth sparar en hel del tid jämfört med tidigare och prospekterar hela 5x snabbare än innan, vilket har lett till ökade mötesbokningar och fler affärer.

contitude logo

Så kunde Contitude spara mer tid på prospektering

Innan tog en halv dag att samla information om prospekt och en halv dag utforska den för att sedan börja kontakta företagen. Med Goava kan Contitude prospekteringen smidigt avklarad och istället fokusera på det som de är bra på.

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.