Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Våra fantastiska kunder

  • Goava är väldigt användarvänligt. Vi fastnade för gränssnittet, framförallt nyhetsflödet. Det är väldigt enkelt att gå igenom sin mail på morgonen och läsa på om vad som hänt med mina följda företag. Det ger mig en bra reason to call när jag väl sätter igång med mitt ringande.

Academic work

Academic Work

Academic Work är det största bemannings- och rekryteringsbolaget på tjänstemannasidan i Sverige och är kända för sin drivna säljorganisation, starka företagskultur och att de är väldigt framåtlutade när det kommer till att använda digitala verktyg.

Kraftsam

Kraftsam

Kraftsam grundades 2016 och är ett rekrytering och bemanningsföretag. Kraftsams försäljningschef och partner, Fredrik Signell, berättar att Olle, Account Manager på Kraftsam, har tagit in 3 stora affärer med hjälp av Goava.

Jobtip

Jobtip

Jobtip erbjuder rekryteringstjänster och Employer Branding på sociala medier till stora och små arbetsgivare. Jobtip gör det enkelt för företag att rekrytera rätt medarebtare genom att presentera attraktiva jobbannonser till rätt personer på sociala medier.

Refero

Refero

Refero hjälper Sveriges företag, kommuner och regioner att hitta dolda tillgångar och identifiera brister i rutiner, system och verksamhetskultur.

webbess logo

WebbEss

Med WebbEss behöver man aldrig köpa en ny hemsida, den kommer alltid vara uppdaterad och spegla de senaste trenderna och tekniken. WebbEss löser allt åt dig, så du slipper.

workbuster logo

Workbuster

Workbuster har sedan de grundades 2008 byggt system för Talent Acquisition med hög kvalitet och användarvänlighet som hjälper sina kunder attrahera och rekrytera de bästa kandidaterna.

mediakraft logo

MediaKraft

Mediakraft startade 2006 och är idag ett av de ledande mediasäljbolagen med ett tjugotal magasin och ett flertal webbsajter och nyhetsbrev i portföljen.

adgrowth logo

AdGrowth

AdGrowth är en digitalbyrå med fokus på tillväxt genom utveckling av digitala affärer.

contitude logo

Contitude

Contitude arbetar långsiktigt och hjälper företag eller organisation att lyckas med sitt marknadsarbete. Genom deras unika koncept att kombinera experter från hela världen med egna kunniga lokala digitala marknadsstrateger.

Boka demo

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.