Tydlig säljprocess - Goava Sales Intelligence

2 oktober 2018
Tillbaka till översikten

I dagens inlägg har vi fått äran att snacka lite med Pete Pättiniemi som är Senior Client Manager på Giosg för att få höra mer om hur han upplever samarbetet med oss på Goava. Vi kommer bland annat gå igenom hur de jobbade med prospektering innan de började använda sig av Goava och hur de upplever att produkten har hjälpt dem. Häng med!

Vad gör ni på giosg?

På giosg jobbar vi med att förbättra våra kunders affärer genom att låta de interagera mer framgångsrikt med deras besökare online. Genom att använda data för att identifiera, och AI för att interagera, har vår plattform kraften att effektivisera kunders kundtjänst, e-handel och konverteringsgrad.

Hur såg er prospektering ut innan?

Vi köpte listor som var dyra och som inte alltid gav den informationen som vi ville ha, listorna gick inte att kvalitetssäkra innan. Sedan satt vi fast med listor som inte gick att anpassa. Någonting som var både tidskrävande och inte speciellt effektivt.

Vad var ert största problem?

Innan vi skaffade Goava saknade vi en klar och tydlig process. Vi använde sales navigator för att leta efter personer, vilket inte alltid gav resultat. Vi använde även Allabolag för att kvalificera men det var svårt att göra urval.

Vi ville hitta ett verktyg som effektiviserade prospekteringen då det är en kritisk del i vårt arbete. Målet var att snabbare hitta leads men som samtidigt var mer kvalitativa. Helt enkelt skjuta smalare och hitta våra vertikaler.

Lösningen?

Med hjälp av Goava kan vi till exempel effektivisera våra affärsresor genom att enkelt hitta företag i samma område att träffa. En annan funktion som vi gillar mycket är ”hitta liknande företag”. Här har vi sparat otroligt mycket tid.

”Med Goava har blivit otroligt lätt att hitta våra vertikaler genom branschurval. Våra listor i Goava är alltid kvalificerade genom filter på omsättning och antal anställda. Med hjälp av funktionen liknande företag har vi sparat väldigt mycket tid på prospekteringen. Supporten är outstanding och man kan alltid få snabb hjälp”

Resultatet?

Redan efter tre säljmånader hade giosg fått tillbaka sin investering två gånger om. Dessutom startade de dubbelt så många nya säljprocesser och halverade sin tid på prospektering. Fantastiskt kul tycker vi!

Vill ni också förbättra era försäljningsprocesser? Klicka här

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo