Sälj smartare: Integrera Salesforce med Goava 

Optimera din säljprocess och maximera din produktivitet med en sömlös integration

 

 


Namnlös design-May-03-2023-08-05-41-6271-AM
Data

Håll din företagsdata uppdaterad och relevant med Goava. Med Salesforce CRM-kort behöver du inte oroa dig över felaktiga uppgifter i ditt CRM-system och du har alltid de senaste företagsuppgifterna nära till hands. Om du vill ha en snabb överblick över ett företag, klicka på "Öppna i Goava" i Salesforce och se deras senaste rekryteringar, webbteknologier och kontaktinformation till beslutsfattare.

Med menyn "Åtgärder" kan du enkelt uppdatera din Salesforce-data på nolltid. Med bara ett klick kan du uppdatera information om antalet anställda, omsättning och adress - superenkelt! Med Salesforce CRM-kortet kan du vara säker på att du alltid har rätt företagsdata och kan ta bättre affärsbeslut baserat på korrekt information.

 

Testa live

Synkronisera din pipeline med Goava

När du integrerar Salesforce med Goava, händer det magiska saker! Vi synkroniserar din pipeline så att dina två bästa säljverktyg alltid är i synk. Det betyder att du kan hitta dina potentiella kunder i en lista i Goava, dina aktuella affärer i en annan lista, och dina förlorade affärer i en tredje - svårare än så är det inte!

Du kommer även ha alla dina kunder samlade i en kundlista. Men det är inte allt! Goava anpassar också dina rekommendationer och filtrerar bort de företag som redan bearbetas av dina kollegor. Så du kan fokusera på att skapa relationer med nya potentiella kunder istället för att slösa tid på dubletter. Kan det bli bättre?

 

Namnlös design-May-04-2023-09-10-11-5742-AM