1900 nya prospekt och 25% nya möten

3 september 2021
Tillbaka till översikten

Hur såg ert arbetssätt ut innan Goava?

Vi letade bolag manuellt och prospekterade på diverse jobbsiter. På arbetsförmedling kunde vi se om företagen vi bearbetade hade något system överhuvudtaget.

Vi körde även en del på hissprospektering, sökte upp bolag vi hade talats om. Sedan köpte vi även listor från listleverantör och bearbetade i Pipedrive.

Vad upplever du är det bästa med en plattform som Goava?

Vi skapar filter och tar fram listor genom som fyller vår idealkundsprofil. Ofta bolag som rekryterar och expanderar. En funktion vi använder mycket är ”liknande bolag” samt så söker vi mycket på ”vad de säger på sin hemsida”. När vi sedan hittat rätt prospekt exporterar vi in dem i vårt CRM Pipedrive där vi adderar en aktivitet, sedan är de inne i loopen. Vi exporterar alltid företagen via Goava för att säkerställa att det alltid kommer in samma information i vårt CRM.

Vad är största skillnaden sedan du började använda Goava?

Den största skillnaden är att vi aldrig har slut på prospekts, det finns alltid något att bearbeta. Samt att det har minskat vår tid på research inför möten. Dessutom upplever vi att vår prospektering har blivit väldigt mycket effektivare.

Varför datadriven prospektering?

Vi vill lägga tid på rätt saker, eftersom företag som ni finns är det dumt att tacka nej till möjligheterna som kommer när man arbetar datadrivet.

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo