Så kunde Contitude spara mer tid på prospektering

3 september 2021
Tillbaka till översikten

Hur lång tid tar det att komma igång med Goava?

Vi träffade en kund till oss, Contitude (tidigare Jobassinger), för att se hur långtid det tog för dem. Contitude är en Digital Marknadsföringspartner, och erbjuder Marketing as a Service – MaaS. De hjälper företag med allt ifrån content och annonser till marketing automation. Vi har träffat Sara Sjölund Wiberg för att lyssna in om hennes första tid i Goava.

Berätta, hur länge har du varit igång med Goava?

Vi hade Goava när jag började på Contitude, så jag kom igång för 3 månader sedan.

Hur arbetade du innan Goava?

Åh fy …. Det vill jag inte ens tänka på! Bolagsregister och excellistor. Eller sociala medier, allabolag och en jädra massa googlande!

Det tog en halv dag att samla info och en halv dag utforska infon för att börja ringa, och då är dagen slut. Det blir mycket så med traditionell prospektering, med Goava kan jag få den biten smidigt avklarad och sen kan jag göra det jag är bra på. Det blir en bättre uppdelning av min tid, och jag slipper arbeta med sådant jag verkligen inte vill göra!

Berätta, hur såg onboardingen ut?

Jag fick en introduktion från er Customer Success, de erbjöd mig onboarding för att jag skulle komma igång rätt med verktyget. Det var en bra och enkel genomgång, och jag förstod snabbt hur stor påverkan Goava skulle ha på mitt vardagliga arbete!

Ni la en grund och bra förutsättningar för mig att arbeta självgående efter min onboardning.

Hur effektivt anser du det vara att kvalificera leads genom Goava?

Ja, eftersom att det finns så många parametrar inne i Goava så är det enkelt att kvalificera företag. Jag kan se hur prospekts liknar våra befintliga kunder och redan innan samtalet se hur väl dom skulle matcha med oss. Jag kan enkelt förmedla att jag har koll på läget efter jag vet vilka parametrar som är viktiga och snabbt läsa på innan jag tar kontakt.

Upplever du någon tidsbesparing tack vare Goava?

Oh my yes! Hela veckan är räddad. Jag kan sitta i 15 minuter på måndag och sen har jag flera kvalificerade listor att arbeta med resten av arbetsveckan. Jag utmanar vem som helst att sätta ett värde på den tidsbesparingen när man arbetar inom B2B!

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo