Grundades 2016

Goava är ett ungt, snabbväxande techbolag som hjälper företag inom B2B att hitta leads och maximera sin försäljning med hjälp av högkvalitativ data. Vi grundades 2016 men resan startade redan 2012 då även utveckling påbörjades.

Vår mission

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att att ständigt förbättra och utveckla vår tjänst. Vi är väldigt lyhörda för våra kunders behov och utmaningar och kunden står alltid i centrum för vår affär. Drivkraften bakom Goava är att lösa de utmaningar vi själva ställts inför som säljare; att hitta rätt företag att bearbeta, att ha rätt anledning att ta kontakt samt att kunna göra effektiv research. Helt enkelt; att veta vilka man ska prata med, vad man ska prata om och när timingen är rätt för en dialog.

Teamet

Vi som utgör teamet i Goava har erfarenhet av att tidigare startat framgångsrika företag och globala försäljningsorganisationer. Vi har olika bakgrunder från såväl marknad och försäljning som teknologi, med områden som B2B-försäljning, säljledning, affärsutveckling, big data, machine learning och marketing automation som våra kärnkompetenser. Vi förenas av en gemensam strävan efter att förenkla försäljning med hjälp av teknologi. Att varje dag få möjligheten att hjälpa våra kunder är vår passion.