Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Man som kollar i sin mobil

Lansering av Goava Ping - ny design och funktioner!

2 juni 2021
Tillbaka till bloggöversikten

I början på 2021 lanserade vi en uppdaterad version av vår prospekteringsplattform Goava Discover. Sedan dess har vi arbetat flitigt med att även ge vår mobilapp Goava Ping en ny design och uppdaterade funktioner, som vi hoppas ska underlätta i vardagen för B2B-säljare.

En mer effektiv arbetsdag med Goava Ping

Slipp ödsla tid på att mata in information på flera ställen, var snabbfotad när du får nys om en affärsmöjlighet och håll dig uppdaterad kring vad som händer hos befintliga och potentiella kunder med Goava Ping.

Nyheter – håll dig uppdaterad på vad som händer hos dina prospekts, kunder och partners

Välj vilka nyheter du vill se i ditt flöde genom att filtrera på nyhetstaggar och vilka företag du vill följa. Hittar du en intressant nyhet som ger en perfekt Reason-To-Speak kan du enkelt dela den med en kollega via t.ex. slack eller mail.

Läs mer om Goava Discover

Sök – Hitta företag och kvalificera direkt i mobilen

Med Goava Ping kan du direkt när du hör talas om ett intressant företag söka efter det i appen och kvalificera det från din telefon (för kunder med integration skickas det då direkt till ert CRM) Smidigt va?

Läs mer om våra CRM-integrationer

Företag – utforska och läs på om företag

Under fliken Företag får du tillgång till en enklare vy över dina kunder och prospekts. Här kan du utforska och läsa på om finansiell information, nyheter, adress m.m. om företagen.

Vill du veta mer om Goava Discover?

Boka in en personlig rundtur i plattformen så berättar vi mer kring hur den kan hjälpa dig att hitta nya kunder snabbare.

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.