Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Sales Intelligence på 300 ord

20 februari 2019
Tillbaka till bloggöversikten

Som säljare har du säkerligen stött på termen Sales Intelligence tidigare. Tillhör du ett av företagen som inte bara vet om att tekniken finns utan faktiskt använder den också? High five! Du har ett stort övertag på dina konkurrenter. Tillhör du däremot företaget som inte använder dig av tekniken? Då borde du fortsätta läsa. Vi reder ut vad termen faktiskt står för – häng med!

Vad är Sales Intelligence?

Sales Intelligence är handlingskraftig information om dina prospekt och/eller målkunder. Det kan vara ett verktyg, eller en teknik som samlar in, analyserar och presenterar information som kan hjälpa dig som säljare att hitta, övervaka och förstå sina prospekts och kunder bättre.

Målet är att hjälpa företag att använda intern och externa data för att öka försäljningen och effektivisera sin säljprocess. Sales Intelligence plattformar, Goava inkluderat, samlar automatiskt in informationen från olika källor och tolkar den på nolltid. Insikter och köpsignaler snappas upp från publik och öppen data och levereras som affärsmöjligheter i ett enkelt flöde som hjälper säljare att vara relevanta och träffsäkra i sina budskap.

Datan innehåller helt enkelt saker som ska underlätta för dig som säljare eller marknadsförare att prioritera rätt företag vid rätt tidpunkt. Resultatet? En effektivare vardag med fler kvalitativa säljcykler.

Vad tror du utfallet blir för er när ni bearbetar rätt prospekts och vid rätt tillfälle? Och hur gör ni detta utan Sales Intelligence-verktyg/plattform?

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.