Goava + Notyfile = sant!

2 februari 2023
Tillbaka till översikten

Vi på Goava är så glada över att få kroka arm med fantastiska Notyfile och ingå i ett partnerskap!🦾 Tillsammans kommer vi vara partners in crime (eller tech😉) och skapa otroliga möjligheter för alla säljteam därute.

Notyfile?

Vilka är Notyfile tänker du? Jo, det är nämligen ett användarvänligt och modernt CRM-system! Deras vision har alltid varit att skapa det smidigaste och enklaste verktyget – och därmed förutsättningar för bättre och enklare affärer. Notyfile passar alla verksamheter - oavsett bransch, enmansföretag till stora organisationer. Deras målsättning är att modernisera CRM branschen och arbetar därför aktivt med att förbättra deras tjänst – men också förändra bilden av vad ett CRM kan/borde vara.

Varför Goava & Notyfile?

På Goava tror vi på att sälja smartare genom att arbeta datadrivet🤖 Våra kunder har i snitt en 10x ROI och en ökning om 450% i antalet kvalificerade leads. Detta gör så klart att vi har väldigt höga krav, inte bara på vår egna produkt, men även potentiella samarbeten och partners, och det är här Notyfile kommer in i bilden. Vi kommer kombinera det bäst som CRM system kan erbjuda tillsammans med Sales Intelligence😌 "Jätteroligt att äntligen ha det på plats. Tillsammans ska vi nå nya mål" säger Per Magnusson som är Partnership Manager på Goava.

Vill du lära dig mer om Notyfile? Klicka här!

Har du kanske redan ett CRM men vill höja nivån och din försäljning? Klicka här!

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo