Goava stärker sin relation med Hubspot via partnerskap med Structsales

28 november 2023
Tillbaka till översikten

Vi är glada att meddela ett nytt partnerskap med Structsales som är HubSpot Platinum Partner och specialiserade på att hjälpa kunder att maximera sin investering i HubSpot. Vår gemensamma vision är att skapa digitala lösningar som verkligen gör skillnad för företagens affärer. 

I setta samarbete kombinerar vi Structsales djupa kunskap om HubSpot med vår Sales Intelligence-plattform. Där målet är att ge fler Hubspotanvändare en sömlös upplevelse i sin prospektering  och uppdatering av data i Hubspot.

Oliver Lopez, grundare av Structsales, ser stora möjligheter med partnerskapet:

"Att samarbeta med Goava innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett modernt verktyg för att möta utmaningarna inom dagens försäljning. HubSpot har idag vissa begränsningar när det kommer till företagsinformation för den nordiska marknaden. Med Goavas integration till HubSpot kan vi nu erbjuda Nordens bästa databas med 6,1 miljoner företag!"

Structsales är specialiserade på att hjälpa kunder att maximera sin investering i HubSpot. Genom onboarding, utbildning och coaching skapar de  effektiva försäljnings- och marknadsföringsstrategier sina för kunder.

"Vi är stolta över att kunna erbjuda vår Sales Intelligence-plattform tillsammans med Structsales för att göra vardagen smidigare, effektivare och mer datadriven för fler B2B-säljteam i Norden. Tillsammans strävar vi efter att ge företag den bästa möjliga verktygslådan för att maximera deras försäljningspotential", säger Amelie Sörenby CSO på Goava.

Detta partnerskap mellan Goava och Structsales markerar ett viktigt steg i att erbjuda heltäckande digitala lösningar som gör skillnad.

Om Structsales:
Structsales är sedan 2014 HubSpot Platinum Partner, specialiserad på att hjälpa kunder att maximera sin investering i HubSpot. Genom onboarding, utbildning och coaching skapar vi  effektiva försäljnings- och marknadsföringsstrategier för våra kunder.

Om Goava:
Goavas Sales Intelligence-plattform hjälper B2B-säljare att bli relevanta - så att de kan fokusera på rätt företag med rätt budskap.

Goava fungerar både som ett prospekteringsverktyg som rekommenderar företag att bearbeta,  ett insiktsverktyg som ger värdefull data om både prospekt och kunder och håller ditt CRM uppdaterat med data.

För mer information, vänligen kontakta:

Amelie Sörenby, CSO, Goava
amelie.sorenby@goava.com, +46 761 69 18 71

Per Magnusson, Partnership & Sales Specialist, Goava
per.magnusson@goava.com , +46 733 86 06 90

Oliver Lopez, CEO, Structsales
oliver.lopez@structsales.se, 076-783 64 00
https://www.structsales.se/kontakta-oss 

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo