Mobilappen Goava Ping - i ny design och uppdaterade funktioner!

7 oktober 2021
Tillbaka till översikten

I början på 2021 lanserade vi en uppdaterad version av vår prospekteringsplattform Goava Discover. Sedan dess har vi arbetat med att även ge vår mobilapp Goava ett lyft... och nu är den äntligen live!

Med Goava Ping kan du direkt från din mobil vara snabbfotad när du får nys om en affärsmöjlighet och enkelt hålla dig uppdaterad om dina befintliga kunder eller prospekt - vart du än befinner dig.

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos dina prospekts, kunder och partners

Få pushnotiser när det händer något hos dina kunder, partners eller prospekts. Välj vilka nyheter du vill se i ditt flöde genom att filtrera på nyhetstaggar och vilka företag du vill följa. Hittar du en intressant nyhet eller en perfekt Reason-To-Speak kan du även enkelt dela den med en kollega via t.ex. Slack eller e-mail.

Ladda ner Goava Ping i Appstore

Sök – Hitta företag och kvalificera direkt i mobilen

Med Goava Ping kan du söka upp ett intressant företag direkt när du hör talas om det och kvalificera det från din telefon. Om ni har en CRM-integration skickas det direkt till ert CRM – Smidigt va?

Läs mer om våra CRM-integrationer

Utforska och läs på om företag

I Goava Ping får du tillgång till företagsinformation om dina kunder och prospekts. Här kan du till exempel läsa på om företagens finansiella information och se nyheter om bolagen.

Läs mer om Goava Ping.
Se vanliga frågor om Goava Ping.

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo