Goava välkomnar Anton Weihard som ny VD

26 april 2024
Tillbaka till översikten

Nu kliver medgrundaren för Goava Anton Weihard in i rollen som VD. Anton, som har varit med sedan starten 2017, har bidragit stort i olika ledande roller inom försäljning, Customer Success och nu senast kommer han från en roll som Produktansvarig.

Jonas Ehne och Anton Weihard
Från vänster: Jonas Ehne och Anton Weihard

- Att få ta över rodret efter sju år i andra roller känns otroligt kul. Goava är nu i ett väldigt slagstarkt läge där vi har ett erfaret och sammansvetsat team, och flera nya innovativa produkter som har förbättrat vår product market fit, säger Anton Weihard. 

Jonas Ehne grundade Goava med övertygelsen om att relevans är nyckeln till att arbeta effektivt inom B2B-försäljning och marknadsföring. Idag hjälper Goavas Sales Intelligence plattform B2B-säljare och marknadsförare i Norden att hitta sina bästa leads med AI-rekommendationer, få all företagsresearch samlad på ett ställe och berika sitt CRM med pålitlig data. Jonas har sedan start lett företaget och kommer att fortsätta bidra med sin expertis i styrelsen och behåller sitt ägande i bolaget.

–  Efter många år som VD för Goava kände jag att det var dags att lämna över VD-rollen till någon som kan komma in med energi och nytänkande. Att lämna över till Anton känns perfekt. Han har varit en central del av Goavas utveckling från den första versionen till att bli den ledande Sales Intelligence-plattform den är idag. Hans passion, innovation och erfarenhet kommer att föra Goava till nya höjder tillsammans med vårt fantastiska team, säger Jonas Ehne.

Kort om Goava
Goavas Sales Intelligence plattform hjälper B2B-säljare  och marknadsförare i Norden att hitta sina bästa leads med AI-rekommendationer, få all företagsresearch samlad på ett ställe och berika sitt CRM med pålitlig data. Allt i en och samma plattform. 


För mer information, vänligen kontakta:
Anton Weihard, VD, Goava
anton.weihard@goava.com

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo