Så maximerar du som B2B-säljare ert CRM med Goava

23 februari 2021
Tillbaka till översikten

Användningen av CRM är något som många B2B-organisationer har utmaningar med. Vi listar två nyheter i vår plattform Goava Discover som hjälper dig att maximera ert CRM och förenklar ditt arbetssätt.

Det sägs att CRM är hjärtat i en säljorganisation, det står till grund för att B2B-organisationer ska kunna jobba strategiskt med en bra överblick över kunder och prospekt. Trots detta hör vi ofta att själva användningen av CRM är något som många B2B-organisationer har utmaningar med.

Det är svårt att få till ett bra arbetssätt, man springer på varandras prospekt och det krävs en rad olika verktyg som komplement till själva CRM:et. Precis som andra B2B-organisationer har vi också stött på dessa utmaningar. Därför var det viktigt för oss att ta fram ett arbetssätt i vår nya plattform Goava Discover som underlättar just det. Vi kommer titta närmare på två nyheter i plattformen som hjälper er att maximera ert CRM i detta inlägg. Häng med!

Två nyheter som förenklar ditt arbetssätt:

1. All information samlat på ett och samma ställe

Nu kan du exempelvis uppdatera ett företag med ett enkelt knapptryck inne i ert CRM och så får du in Goava-data på studs! På så vis behöver du aldrig vara rädd för att er data är felaktig.

På flertalet av våra integrationer får ni även lätt tillgång till Goavas dashboard med all vår information inne i ert CRM så att ni spar tid i er research och aldrig behöver lämna plattformen. Smidigt va?

2. CRM-spegling: möjliggör än mer personliga rekommendationer (från start!)

De nya CRM-integrationerna är speglade efter era användare. Det vill säga att varje användare får sina företag från ert CRM till sina listor i Goava Discover, vilket gör rekommendationerna i plattformen mer personliga redan från start. Plattformen hjälper er även att prioritera rätt företag genom att ranka efter sannolikhet eller bästa matchning.

Dessutom speglar Goava vilket steg ett bolag är i och vad som händer i ditt CRM. I plattformen ser du även vart någonstans i säljprocessen ett företag befinner sig och dessutom vem som driver säljprocessen. Bra va?

Läs mer om:
Våra CRM-integrationer
Nya plattformen Goava Discover
Så kartlägger Goava er totala marknad

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo