Vi förklarar vad Sales Intelligence är på endast 300 ord

6 januari 2021
Tillbaka till översikten

Som säljare har du säkerligen stött på termen Sales Intelligence tidigare. Tillhör du ett av företagen som inte bara vet om att tekniken finns utan faktiskt använder den också? High five! Du har ett stort övertag på dina konkurrenter. Tillhör du däremot företaget som inte använder dig av tekniken? Då borde du fortsätta läsa. Vi reder ut vad termen faktiskt står för – häng med!

Vad är Sales Intelligence?

Sales Intelligence är handlingskraftig information om dina prospekt och/eller målkunder. Det kan vara ett verktyg, eller en teknik som samlar in, analyserar och presenterar information som kan hjälpa dig som säljare att hitta, övervaka och förstå sina prospekts och kunder bättre.

Målet är att hjälpa företag att använda intern och externa data för att öka försäljningen och effektivisera sin säljprocess. Sales Intelligence plattformar, Goava inkluderat, samlar automatiskt in informationen från olika källor och tolkar den på nolltid. Insikter och köpsignaler snappas upp från publik och öppen data och levereras som affärsmöjligheter i ett enkelt flöde som hjälper säljare att vara relevanta och träffsäkra i sina budskap.

Datan innehåller helt enkelt saker som ska underlätta för dig som säljare eller marknadsförare att prioritera rätt företag vid rätt tidpunkt. Resultatet? En effektivare vardag med fler kvalitativa säljcykler.

Vad tror du utfallet blir för er när ni bearbetar rätt prospekts och vid rätt tillfälle? Och hur gör ni detta utan Sales Intelligence-verktyg/plattform?

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo