Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

 

Spara tid

B2B-säljare lägger i genomsnitt 33% av sin tid på research. Med Goava kan de lägga mer tid på att sälja istället. Vi samlar all företagsdata på ett ställe för effektiv research.

 

Bättre hit-rate

Goavas rekommendationsmotor hjälper dig att fokusera på dina mest sannolika kunder. Därmed kan du lägga din tid på rätt företag och hålla relevanta och intressanta dialoger med dina nya kunder.

 

Ökad försäljning

Genom att arbeta datadrivet kan du sälja både smart och datadrivet. Du får mer tid till att sälja och bättre kvalitet på dina dialoger med målgruppen.

 

Hitta företag

Goava är ett prospekteringsverktyg som rekommenderar vilka företag du borde bearbeta. Istället för att du ska ödsla tid på att hitta intressanta företag så hjälper Goava dig att prioritera. Vår algoritm utgår från vilka företag du lyckas omvandla till kunder och blir smartare och smartare ju mer du använder Goava.

 

Följ företag

Dagens kunder och prospekt förväntar sig att du är lyhörd och proaktiv i dina kontakter. Men att hålla koll på vad som händer bland alla företag är både svårt och tidsödande. Goava bevakar vad som skrivs om Sveriges samtliga företag så att du blir notifierad när viktiga händelser inträffar.

 

Utforska företag

För att vara ordentligt påläst och relevant i dina säljdialoger behöver du göra research på bl a webben, i företagsdatabaser, social media och olika nyhetskällor. Research som tar tid. Med Goava får du all relevant företagsdata på ett ställe; i mobilen, på datorn eller i CRM:et. Du kommer påläst och blir mer relevant i dialogen.

 

Kunden i fokus

När vi säger att vi sätter kunden i centrum så menar vi allvar. Vi brinner för att hjälpa B2B-säljare att arbeta smartare och effektivare. Goavas verktyg går att anpassa för att fungera med just ditt arbetssätt och med de flesta CRM. Vi lägger ner mycket tid på att onboarda nya kunder för att försäkra oss om att allting lirar. Och så är vi grymma på support!

Några av våra fantastiska kunder

This project has received funding from the European Union's Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement 866965.

Boka demo

Continue to our site

Ok
Cancel

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.