Företagsinformation för B2B-säljare

Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Välkommen till vår kunskapsbank

Här hittar du bland annat våra guider samt webinars.

Webinars & Guider

Alla ämnen

Webinar

Guide

Social Selling

Sales Intelligence

Goava Discover

SDR

Customer Success

Marketing

Kunskapsbank - Lansering: Goava Discover

Webinar

Lanserings av Goava Discover: Allt du behöver veta om den nya plattformen!

Vi guidar dig genom den nya plattformen där vi tagit våra datadrivna rekommendationer till en ny nivå och ger dig våra bästa tips på hur ni effektiviserar er prospektering.

Se video  
Kunskapsbank - Sociala medier

Webinar

Så får du dina sociala medier att konvertera

Kan dina sociala medier driva försäljning? Svaret är ja! Cecilia Lyche Simonsson, CMO och senior strateg inom sociala medier på den digitala byrån Be Better Online berättar hur du skall tänka för att få dina sociala medier att konvertera.

Se video  
Kunskapsbank - Digital Selling

Webinar

Digital Försäljning: Hur en SDR vänder dåliga leads till kvalificerade affärsmöten

Hur kan en SDR (Sales Development Representative) kan vända en dyr inbound-investering till en framgångsrik satsning på digital försäljning? Oliver Lopez Founder och CEO på Structsales ger dig dig svaren!

Se video  
Kunskapsbank - Social Selling

Webinar

Så lyckas du med Social Selling - på riktigt!

Hur lyckas du egentligen med Social Selling? Robert Conzato CEO på Closers delar med sig av strategin de använde på Closers för att lyckas med detta och ger dig konkreta tips till dig som vill öka försäljningen via Social Selling.

Se video  
Kunskapsbank - Inbound marketing

Webinar

Så lyckas du med Inbound Marketing!

Hur bygger du en vinnande strategi för Inbound Marketing? Hur jobbar du sedan vidare med leadsen på säljavdelningen? Karin Axelsson, Försäljningschef och Partner på Pineberry gästar vårt webinar och ger sina bästa tips!

Se video  
Kunskapsbank - Customer Experience

Webinar

CX: Så skapar du en vinnade kundupplevelse

Varför företag missar potentiella kunder pga dålig kundupplevelse? Skulle du själv återvända till en butik som du hade en dålig upplevelse i? Vi gästas av Pontus Bäckman Country Manager på Leadoo som generöst delar med sin av sina kunskaper kring vikten av lyckad kundupplevelse online.

Se video  
4 grymt bra säljmail

Guide

Hur skriver man ett bra säljmail?

Hur skriver man egentligen att bra säljmail? Vad ska man tänka på? Vad får man inte missa? Vi har sammanställt våra bästa tips i fyra mallar som du kan utgå från och som vi hoppas kan vara till hjälp!

Ladda ner  
Din guide till preboarding av nya säljare

Guide

Din guide till preboarding av nya säljare

Som Försäljningschef är det ditt uppdrag att se till att dina nya säljare får rätt förutsättningar. Sanningen är hela 30% av nyanställda redan söker nytt jobb efter första veckan. Vår guide har som mål att minska detta.

Ladda ner  
Sälj till B2B-köpare

Guide

Så säljer du till B2B-köpare

Mer tid på research, längre säljcyklar och köpare som kräver ökad förståelse, låter ganska krångligt visst? I denna guide går vi igenom hur du möter dagens B2B-köpare och hanterar deras vanligaste invändningar!

Ladda ner  
8 verktyg för B2B-organisationer

Guide

8 verktyg alla B2B-organisationer behöver

Att välja rätt verktyg för din B2B-säljorganisation är inte det lättaste. För att göra ditt jobb lite enklare har vi satt ihop en guide med 8 olika plattformar/verktyg alla B2B-säljorganisationer bör investera i för att ge bättre förutsättningar för sina säljare.

Ladda ner  
Vad är Sales Intelligence?

Guide

Vad är Sales Intelligence?

I denna guide tar vi dig genom ett av våra favorit ämnen - Sales Intelligence! Vi går kort genom vad det är, hur det kan användas samt varför det bör implementeras hos B2B-organisationer.

Ladda ner  

Continue to our site

Ok
Cancel
Vinnare B2B Sales Tool Supplier 2020

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.