Tips och kunskap kring B2B-försäljning

Så lyckas du med Inbound Marketing!

Hur bygger du en vinnande strategi för Inbound Marketing? Hur jobbar du sedan vidare med leadsen på säljavdelningen? Karin Axelsson, Försäljningschef och Partner på Pineberry gästar vårt webinar och ger sina bästa tips!

Se video

Så lyckas du med Social Selling - på riktigt!

Hur lyckas du egentligen med Social Selling? Robert Conzato CEO på Closers delar med sig av strategin de använde på Closers för att lyckas med detta och ger dig konkreta tips till dig som vill öka försäljningen via Social Selling.

Se video

CX: Så skapar du en vinnade kundupplevelse

Varför företag missar potentiella kunder pga dålig kundupplevelse? Skulle du själv återvända till en butik som du hade en dålig upplevelse i? Vi gästas av Pontus Bäckman Country Manager på Leadoo som generöst delar med sin av sina kunskaper kring vikten av lyckad kundupplevelse online.

Se video

Digital Försäljning: Hur en SDR vänder dåliga leads till affärsmöten

Hur kan en SDR (Sales Development Representative) kan vända en dyr inbound-investering till en framgångsrik satsning på digital försäljning? Oliver Lopez Founder och CEO på Structsales ger dig dig svaren!

Se video

Så får du dina sociala medier att konvertera

Kan dina sociala medier driva försäljning? Svaret är ja! Cecilia Lyche Simonsson, CMO och senior strateg inom sociala medier på den digitala byrån Be Better Online berättar hur du skall tänka för att få dina sociala medier att konvertera.

Se video

Goava Discover | Allt du behöver veta om den nya plattformen!

Med nya Goava Discover tar vi våra datadrivna rekommendationer till en ny nivå och ger er det mest personliga prospekteringsverktyget på marknaden.​​​​​​​

Se video