Sälj smartare: Arbeta datadrivet och prioritera rätt

Bearbeta rätt företag, följ dina kunder i realtid, gör effektiv research. Goavas plattform rekommenderar företag till B2B-säljare.

Välkommen till vår kunskapsbank

Här hittar du bland annat våra guider samt webinars.

Webinars

Så bygger du din pipeline efter sommaren

Är du orolig för att din pipeline kommer att vara tom när du kommer tillbaka från sommarsemestern? Upsales och Goava håller ett gemensamt webinar där vi ger er konkreta tips för att snabbt komma igång och bygg upp er pipeline och arbeta med en strukturerad säljprocess för att stänga affärsmöjligheter snabbare.
 
 

Webinar

Så bygger ni en välmående B2B-organisation

Vi har bjudit in Employee Experience experten Alexandra Drottler till ett webinar som handlar om hur man bygger en välmående organisation. Att skapa ett högt och hållbart medarbetarengagemang är inte enbart en fråga för HR utan för alla som vill öka kreativiteten, produktiviteten och sin LÖNSAMHET!
 
 

Webinar

Inspelningar

Social Media

Att sociala medier kan bygga varumärke är de flesta överens om. Men kan de också driva försäljning? Svaret är ja! Och det går precis lika bra varesig du är ett B2B eller B2C företag.
 
 

Inspelning

Digital Selling

I detta webinar gästa Oliver Lopez och pratar om hur en SDR (Sales Development Representative) kan vända en dyr inbound-investering till en framgångsrik satsning på digital försäljning.
 
 

Inspelning

Social Selling

Robert Conzato från Closers ger oss sina bästa tips hur du lyckas med Social Selling. Perfekt för dig som är redo att öka din försäljning med varma leads!
 
 

Inspelning

Inbound marketing

Karin Axelsson från Pineberry gästade ett webinar och pratade inbound marketing. Du kan se det i efterhand genom knappen nedan.
 
 

Inspelning

Customer Experience

Pontus Bäckan från Leadoo ger oss sina bästa tips på hur man lyckas med sin customer experience. Klicka nedan för att ta del av den inspelade versionen.
 
 

Inspelning
Boka demo

Continue to our site

Ok
Cancel

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.