Digital Försäljning: Hur en SDR vänder dåliga leads till affärsmöten

3 september 2021
Tillbaka till översikten

Oliver Lopez, Founder och CEO på Structsales gästar vårt webinar med fokus på digital försäljning
30 min

Hur kan en SDR (Sales Development Representative) kan vända en dyr inbound-investering till en framgångsrik satsning på digital försäljning? Oliver Lopez Founder och CEO på Structsales ger dig dig svaren!

Vi kommer under webinaret att gå igenom följande:

- Hur en modern marknads- och säljorganisation skall jobba tillsammans med SDR:en som nyckel

- Processer och nyckeltal för att utvärdera och optimera satsningen på SDR

- Systemstöd och smart automatisering för att jobba smartare, inte mer


Kort om Structsales:
Structsales hjälper stora organisationer inom branscher som IT och SaaS att få ut det mesta ur den digitala transformationen - alltid kopplat till intäkter och affär. Efter 7 år som partner till HubSpot har Structsales jobbat med stora nordiska organisationer. Våra uppdrag handlar om att få ut maximalt affärsvärde ur Inbound Marketing och traditionell komplex B2B-försäljning. Försäljning idag är annorlunda mot förr - för att lyckas behöver vi förstå både det gamla och det nya.

Kort om Oliver:
Oliver Lopez är grundare och ägare av Structsales. Efter att ha jobbat med försäljning som säljare och senare försäljningschef valde därför Oliver att starta sitt konsultverksamhet med målet att hjälpa säljorganisationer att bli mer värdeskapande och mindre självcentrerade. Idag driver Oliver Lopez flera företag där han hjälper sälj- och marknadsorganisationer att lyckas med transformationen mot ett mer modernt sätt att sälja och marknadsföra sig på. Coaching av säljare, översyn av sälj- och marknadsprocesser, målstyrning samt organisationsutveckling är områden som Olivers bolag Structsales hjälper sina kunder med.

Vill du veta mer om Goava?

Boka in en personlig rundtur i plattformen.

Boka demo